★★★ Een Sint en Piet - Gepersonaliseerd boek kopen? Die vindt u natuurlijk bij Babykado.com! Wij hebben ook vele andere cadeau voor baby's en kinderen!

Sint en Piet - Gepersonaliseerd boek
Vergroten

Sint en Piet - Gepersonaliseerd boek

0 beoordelingenBeoordeel dit product als eerste

De tijd voor Sinterklaas is voor elk kind een spannende en magische tijd met cadeautjes en feest! In dit gepersonaliseerde boek zal uw kindje Sint en Piet helpen om alle cadeautjes op tijd bij alle kinderen te krijgen! Sint en Piet komen uit Spanje om alle cadeautjes te brengen maar komen terecht in een spannend avontuur. Uw kindje speelt een belangrijke rol in dit verhaal, daarom is het een geweldig leuk cadeau om te geven in de schoen, in aanloop van of tijdens het Sinterklaasfeest!

Naast het verhaal komen er ook leuke liedjes in voor die u samen met uw kindje kunt zingen! Met uw kindje in de hoofdrol wordt lezen echt een verrassend feestje! Het verhaal begint als volgt (met Nikki in dit verhaal als voorbeeld):

Het is al laat en tijd om naar bed te gaan. Nikki heeft haar schoen bij de deur gezet. Zij heeft er een mooie tekening in gestopt en ook nog iets lekkers voor het paard van Sinterklaas. Alles is nu klaar en de Sint kan komen. Zullen we nog één liedje zingen en dan gaan slapen Nikki?

Bent u benieuwd hoe het verhaal van Sint en Piet en uw kindje afloopt? Bestel hem dan nu! In onze webshop kunt u op eenvoudige wijze alle gegevens invoeren en bevestigen. U zult alvast een kleine indruk krijgen van hoe het ‘Sint en Piet’-boek eruit zal komen te zien. Het wordt geleverd met een harde kaft en is van goede kwaliteit. Wij bedrukken het sinterklaasboek voor u en verzenden het naar het gewenste adres. Uw kindje zal zeker verrast zijn met zo’n persoonlijk boek, een prachtig Sinterklaas cadeau!

Bekijk de eigenschappen

Artikelnummerbmn-sintenpiet
MerkBoek met naam
Levering2-3 werkdagen
  • Sitemap
  •   © 2016 - Babykado.com

Alle prijzen zijn inclusief BTW tenzij anders weergegeven

Naar boven