★★★ Een Kerstwens - Gepersonaliseerd boek kopen? Die vindt u natuurlijk bij Babykado.com! Wij hebben ook vele andere cadeau voor baby's en kinderen!

Kerstwens - Gepersonaliseerd boek
Vergroten

Kerstwens - Gepersonaliseerd boek

0 beoordelingenBeoordeel dit product als eerste

De kerstperiode is voor alle kinderen een spannende en magische tijd van feest en cadeautjes! Zal de Kerstman ons huis wel vinden en de cadeautjes wel brengen? In het gepersonaliseerde boekje ‘Kerstwens’ speelt uw kindje de hoofdrol! De Kerstman komt uit de noordpool om alle kinderen cadeautjes te brengen, maar komt terecht in een spannend avontuur! Uw kindje zal de Kerstman helpen alle cadeautjes op tijd langs te brengen.

Naast het spannende verhaal staan er ook kerstliedjes in die u samen kunt zingen. Met uw kindje als het belangrijke hulpje van de Kerstman wordt het lezen echt een feest! Het verhaal begint als volgt (met Nikki als voorbeeld in dit verhaal):

Het wordt al laat en het is bedtijd. Nikki heeft haar kerstsok al bij de deur opgehangen. Zij heeft er een verrassing in gedaan voor de Kerstman en zijn hulpjes, en natuurlijk ook iets voor de rendieren van de Kerstman. Alles is klaar, nu kan de Kerstman komen!

Maar het liefste wil Nikki dat zij de Kerstman kan bezoeken op de Noordpool! Benieuwd hoe dit verhaal met de Kerstman en uw kindje als hulpje afloopt? Bestel dan nu hier dit prachtige ‘Kerstwens’-boek! Via onze webshop kunt u alle gegevens eenvoudig invoeren en door ons laten bedrukken, bij het invoeren van de gegevens krijgt u alvast een kleine indruk van hoe het boek eruit komt te zien. Het instructiefilmpje laat u zien hoe het invoeren van de gegevens werkt. Wij verzenden het dan naar elk gewenst adres. Zo heeft u snel een origineel en prachtig cadeau voor de Kerst!

Bekijk de eigenschappen

Artikelnummerbmn-kerstwens
MerkBoek met naam
Levering2-3 werkdagen
  • Sitemap
  •   © 2016 - Babykado.com

Alle prijzen zijn inclusief BTW tenzij anders weergegeven

Naar boven