★★★ Een Het Kerstverhaal - Gepersonaliseerd boek kopen? Die vindt u natuurlijk bij Babykado.com! Wij hebben ook vele andere cadeau voor baby's en kinderen!

Het Kerstverhaal - Gepersonaliseerd boek
Vergroten

Het Kerstverhaal - Gepersonaliseerd boek

0 beoordelingenBeoordeel dit product als eerste

Wilt u uw kindje het oorspronkelijke kerstverhaal meegeven? Dan is dit het ultieme persoonlijke kerstcadeau. Uw kindje speelt in dit verhalenboek niet de hoofdrol, maar wordt op speelse wijze persoonlijk aangesproken. Een voorbeeld met de naam Saskia volgt hieronder:

Saskia, Kerstmis is één van de mooiste feesten van het hele jaar! Het is een tijd van liefde en aardig doen voor elkaar. Het is een tijd waarin we elkaar cadeaus geven. Weet je waarom we elkaar cadeaus geven, Saskia? Weet je waarom we eigenlijk Kerstmis vieren? Dat doen wij omdat Jezus geboren is…

Hierna volgt het oorspronkelijke kerstverhaal met teksten verkregen uit de Start Bijbel. Het legt uit wat de doen met Kerst en waarom we dat doen! Een leuke en speelse manier om de betekenis van Kerst uit te leggen aan uw (klein)kind en dus een prachtig kerstcadeau voor onder de boom!

In onze webshop kunt u de gegevens invoeren en alvast een kleine indruk krijgen van hoe het boekje eruit komt te zien! Het instructiefilmpje laat zien hoe het invoeren van de gegevens werkt. Wij bedrukken het gepersonaliseerde Kerstverhaal voor u en verzenden het naar het gewenste adres. Het boek is voorzien van een harde kaft en is van goede kwaliteit zodat het lang mee zal gaan. U haalt met dit gepersonaliseerde boek een prachtig en origineel kerstcadeau in huis!

Bekijk de eigenschappen

Artikelnummerbmn-hetkerstverhaal
MerkBoek met naam
Levering2-3 werkdagen
  • Sitemap
  •   © 2016 - Babykado.com

Alle prijzen zijn inclusief BTW tenzij anders weergegeven

Naar boven