★★★ Een Dierenvriendjes - Gepersonaliseerd boek kopen? Die vindt u natuurlijk bij Babykado.com! Wij hebben ook vele andere cadeau voor baby's en kinderen!

Dierenvriendjes - Gepersonaliseerd boek
Vergroten

Dierenvriendjes - Gepersonaliseerd boek

0 beoordelingenBeoordeel dit product als eerste

In dierenvriendjesland speelt uw (klein) kind of baby de hoofdrol! Ze gaan zwemmen en vliegeren met hun dierenvriendjes en moeder beer heeft limonade voor iedereen. Uw kindje beleeft een heerlijke dag met al zijn dierenvriendjes!

‘Dierenvriendjes’ is een gepersonaliseerd boek waarin de naam van uw kindje op een speelse manier wordt verwerkt in een interactief verhaal. Voorlezen wordt echt een feest met dit boek, want met jezelf in de hoofdrol wordt lezen natuurlijk extra leuk! Het verhaaltje begint als volgt (de naam Nikki is een voorbeeld):

Nikki, zat buiten in de tuin. “Wat een heerlijk weer,” dacht zij. “Het is zo lekker warm. We kunnen eindelijk weer zonder jas naar buien.” Nikki pakte haar konijn en droomde weg. In gedachten zag zij een speeltuin vol met dieren. Konijntje, zat naast haar in het zachte gras. “Wat zullen we gaan doen, Konijntje?” vroeg Nikki? Tot haar grote verbazing gaf Konijntje antwoord…

Wilt u ook weten hoe dit verhaaltje verder gaat en hoe uw kindje samen met zijn of haar dierenvriendjes een leuk avontuur beleeft? Bestel dan het gepersonaliseerde dierenvriendenboekje! Het boekje heeft een harde kaft, heeft 36 pagina’s en is eenvoudig via ons softwareprogramma te bestellen. Het instructiefilmpje laat zien hoe dit werkt. Wij bedrukken het boek voor u en verzenden het naar elk gewenst adres. ‘Dierenvriendjes’ is een geweldig leuk en persoonlijk cadeau om te krijgen én om te geven!

Bekijk de eigenschappen

Artikelnummerbmn-dierenvriendjes
MerkBoek met naam
Levering2-3 werkdagen
  • Sitemap
  •   © 2016 - Babykado.com

Alle prijzen zijn inclusief BTW tenzij anders weergegeven

Naar boven