★★★ Een cadeau voor uw baby of kind nodig? Ga snel naar Babykado.com om het perfecte kado te vinden!


LET OP! BabyKado is een online winkel. Wij hebben geen fysieke winkel. U bent van harte welkom in ons productie bedrijf in (BabyKado - Nijreesdwarsweg 1B - 7609PC Almelo), maar daar wordt enkel geproduceerd. Wij kunnen u daar niet verder helpen. Daarnaast vindt u op deze site producten en informatie van verschillende leveranciers. Wanneer u een product heeft gevonden, kunt u evt. contact met deze leverancier opnemen. Ook is babykado niet verantwoordelijk voor afsrpaken gemaakt met of via de site van, de leveranciers. Zij maken enkel gebruik van de naam BabyKado.com om hun producten aan te bieden.BabyKado.com wordt de grootste verzamelplaats van gepersonaliseerde en gewone cadeau's voor baby's

BabyKado was de eerste en grootste leverancier voor een gepersonaliseerd kraamcadeau voor baby of ouders. Al in 1996 hadden wij onze eerste simpele website online. Bestellen ging nog per mail.

Allereerst voor een slabbetje met naam en logo, wat babykleding en baby mutsjes met naam. Daarna kwamen er al snel knuffels en het woord tuttle (van tut doekje) werd door ons bedacht op lapjes met een hoofdje welke door Marieke zelf werden gefabriceerd. Later kon u bij ons terecht voor geboorte beren, een kraammand, 10 dagen pakket, vele soorten pluche en kleding en vaak onder eigen label geproduceerd. Wij verkochten gepersonaliseerde babyboeken en kinder boekjes, kortom alles op het gebied van baby cadeaus. Ons bedrijf groeide uit van 2 personen op de markt en een beetje internet, naar 11 mensen en 95% internet verkopen.

Helaas hebben wij echter moeten besluiten te stoppen met BabyKado. De gepersonaliseerde boeken kunt u tegenwoordig vinden bij boekmetnaam.nl en voor het personaliseren van textiel, kleding, caps e.d. verwijzen wij naar de Borduurshop. Maar dit borduuratelier heeft helaas geen voorraad baby artikelen en richt zich voornamelijk op bedrijven, clubs, verenigingen etc.

Voor gepersonaliseerde baby artikelen is er tegenwoordig een ruime keus. Wij proberen een zo groot mogelijk assortiment cadeau's voor baby's te verzamelen op deze website waarna u kunt doorklikken naar de leverancier en het daar kunt bestellen.

Wij danken al onze klanten voor hun vertrouwen in de afgelopen jaren en het spijt ons dat wij u niet meer van dienst kunnen zijn. Maar wellicht zien wij u terug op de boek met naam site?

Onze oude tekst

BabyKado is van oorsprong een borduurbedrijf. U vindt bij ons m.u.v. gepersonaliseerde boeken en lettertreintjes, enkel borduurbare artikelen. Deze worden gepersonaliseerd door de naam van uw kindje eventueel met geboorte datum en motief te borduren.

Bent u op zoek naar een kraamkado? Een kraam cadeau waarmee u ouders en baby op originele wijze kunt verassen? En gaat u binnenkort op kraambezoek, of wellicht is uw zus of vriendin net bevallen en wilt u haar verrassen tijdens uw kraamvisite? U vindt bij Babykado kraammanden, babykleding, knuffeltjes, slabs, gepersonaliseerde boeken zoals bv. het babyboekje, zowel met een naam en motief, geborduurd maar ook cadeaus zonder naam of geboortedatum en motief. M.a.w. de leukste en meest origineelste kraamcadeaus.

Momenteel bouwen wij de grootste kraamcadeau site van Nederland voor meer dan enkel gepersonaliseerde kraamcadeaus.

BabyKado voor een lage prijs voor een kwalitatief hoogstaand (geborduurd) resultaat. (ook na veelvuldig wassen). Een kraamkado van baby kado is een geweldig cadeau om te geven maar ook een prachtig kado om te krijgen. Dus voor een gepersonaliseerd kraamcadeau, doopsel cadeau of verjaardag kado, op naam gepersonaliseerd bent u bij Babykado aan het juiste adres. Een kado met naam van BabyKado biedt u niet alleen de zekerheid van jarenlange professionele ervaring. Maar vooral een naam cadeau welke met veel plezier wordt gegeven en nog meer plezier wordt ontvangen. En dat alles voor een lage prijs.

  • Sitemap
  •   © 2018 - Babykado.com

Alle prijzen zijn inclusief BTW tenzij anders weergegeven

Naar boven