★★★ Een 2 kleurig SOS Armbandje/Polsbandje met naam kopen? Die vindt u natuurlijk bij Babykado.com! Wij hebben ook vele andere cadeau voor baby's en kinderen!

2 kleurig SOS Armbandje/Polsbandje met naam
Vergroten

2 kleurig SOS Armbandje/Polsbandje met naam

0 beoordelingenBeoordeel dit product als eerste

2 kleurig SOS polsbandje/armbandje met naam/eigen tekst/telefoonnummer. Super duidelijk leesbaar! Verkrijgbaar in 5 maten, van baby t/m volwassenen!


Verzending binnen 1-3 werkdagen, prijs is exclusief verzendkosten.


Let op, de buitenste laag is verf. Deze bandjes zijn niet geschikt om mee te zwemmen. Wanneer u bandjes wilt die niet kunnen vervagen door chloor etc, kunt u beter de normale SOS bandjes kiezen. Deze vindt u hier. 


Welke maat?


Voor kleine kinderen maakt u de beste maatkeuze door de pols losjes op te meten (het smalste deel, vlakbij de hand)  en hier 1 a anderhalve cm bij op te tellen.

 

Voor kinderen vanaf een jaar of 7 tm volwassenen maakt u de beste maatkeuze door de pols op te meten en hier 1 a 2 cm bij op te tellen. Heeft iemand hele grote handen, kunt u beter een maatje groter nemen!

 

Geen mogelijkheid om te meten? Wellicht kunnen deze richtlijnen helpen:

 

kind 0-1 jaar: maat 13 cm
kind 2-4 jaar: maat 14 cm
kind 5-9 jaar: maat 16 cm
kind vanaf 10 jaar en vrouwen: 18 cm
Grote pubers en volwassenen: 20 cm

 

Aan deze richtlijnen kunnen geen rechten ontleend worden.

 

 

Kies bijvoorbeeld voor ICE (In Case of Emergency), SOS of HELP gevolgd door je mobiele nummer, een leuke kreet, tekst, je naam, een datum... de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Tip: Gaat u naar het buitenland? Zet er +31 voor, dan ziet het telefoonummer er zo uit: +31612345678 (geen haakjes gebruiken svp). Voor België zet u er +32 voor.

 

Tekst wordt ingevoerd in Arial Black.


Let op: hoe meer tekst u invoert, hoe kleiner de letters zijn! Vanaf 12 (bij de kleinste maatjes) en 15 (bij de grotere maten) zijn de letters kleiner als u voor meer tekst kiest.


Wilt u meer tekst, kies dan voor een extra regel. Deze extra regel komt NIET aan de binnenkant maar aan de andere kant van het bandje. De bandjes worden niet rondom gegraveerd, maar worden plat gelegd. De 2 regels tekst zullen dus niet naadloos in elkaar overlopen. Zet bijvoorbeeld aan de ene kant de naam van het kindje en aan de andere kant het mobiele nummer!

 

Tips voor een veilig dagje strand met kleine kinderen

1) Houd kinderen altijd in de gaten zowel in het water als op het strand. Blijf in het water op een armlengte afstand van kleine kinderen.
2) Gebruik in zee geen vlinderbandjes bij uw kind in verband met de invloed van wind, stroming en golfslag.
3) Doe uw kind een 06-polsbandje om met hun naam en uw telefoonnummer erop.
4) Zorg dat u uw mobiele telefoon mee heeft, aan staat en voldoende is opgeladen.
5) Spreek een herkenbaar vast punt af, voor als jullie elkaar kwijt raken, bijvoorbeeld een strandtent of verdwaalpaal met herkenbare afbeelding.
6) Kind kwijt? Waarschuw direct de Reddingsbrigade, meld het bij een strandtent en begin met zoeken. Een verdwaald kind loopt meestal eerst met de zon in de rug weg. meisjes met lange haren lopen vaak met tegen de wind in.
7) Is uw kind terecht? Word niet boos op uw kind, maar wees blij het weer te zien en troost uw kind indien nodig.Welke maat? Voor kleine kinderen maakt u de beste maatkeuze door de pols losjes op te meten (het smalste deel, vlakbij de hand) en hier 1 a anderhalve cm bij op te tellen. Voor kinderen vanaf een jaar of 7 tm volwassenen maakt u de beste maatkeuze door de pols op te meten en hier 1 a 2 cm bij op te tellen. Heeft iemand hele grote handen, kunt u beter een maatje groter nemen! Geen mogelijkheid om te meten? Wellicht kunnen deze richtlijnen helpen: kind 0-1 jaar: maat 13 cm kind 2-4 jaar: maat 14 cm kind 5-9 jaar: maat 16 cm kind vanaf 10 jaar en vrouwen: 18 cm Grote pubers en volwassenen: 20 cm Aan deze richtlijnen kunnen geen rechten ontleend worden. Kies bijvoorbeeld voor ICE (In Case of Emergency), SOS of HELP gevolgd door je mobiele nummer, een leuke kreet, tekst, je naam, een datum... de mogelijkheden zijn eindeloos. Tip: Gaat u naar het buitenland? Zet er +31 voor, dan ziet het telefoonummer er zo uit: +31612345678 (geen haakjes gebruiken svp). Voor België zet u er +32 voor. Tekst wordt ingevoerd in Arial Black. Let op: hoe meer tekst u invoert, hoe kleiner de letters zijn! Vanaf 12 (bij de kleinste maatjes) en 15 (bij de grotere maten) zijn de letters kleiner als u voor meer tekst kiest. Wilt u meer tekst, kies dan voor een extra regel. Deze extra regel komt NIET aan de binnenkant maar aan de andere kant van het bandje. De bandjes worden niet rondom gegraveerd, maar worden plat gelegd. De 2 regels tekst zullen dus niet naadloos in elkaar overlopen. Zet bijvoorbeeld aan de ene kant de naam van het kindje en aan de andere kant het mobiele nummer! Tips voor een veilig dagje strand met kleine kinderen 1) Houd kinderen altijd in de gaten zowel in het water als op het strand. Blijf in het water op een armlengte afstand van kleine kinderen. 2) Gebruik in zee geen vlinderbandjes bij uw kind in verband met de invloed van wind, stroming en golfslag. 3) Doe uw kind een 06-polsbandje om met hun naam en uw telefoonnummer erop. 4) Zorg dat u uw mobiele telefoon mee heeft, aan staat en voldoende is opgeladen. 5) Spreek een herkenbaar vast punt af, voor als jullie elkaar kwijt raken, bijvoorbeeld een strandtent of verdwaalpaal met herkenbare afbeelding. 6) Kind kwijt? Waarschuw direct de Reddingsbrigade, meld het bij een strandtent en begin met zoeken. Een verdwaald kind loopt meestal eerst met de zon in de rug weg. meisjes met lange haren lopen vaak met tegen de wind in. 7) Is uw kind terecht? Word niet boos op uw kind, maar wees blij het weer te zien en troost uw kind indien nodig.

Bekijk de eigenschappen

Artikelnummer439-8035
MerkKoter Kado
Levering1 dagen
  • Sitemap
  •   © 2016 - Babykado.com

Alle prijzen zijn inclusief BTW tenzij anders weergegeven

Naar boven